سرخ کننده های قهوه ( دستگاههای رست قهوه )

سرخ کننده قهوه : سرخ کردن یا بو دادن دانه ی قهوه (رست قهوه) اولین گام برای تهیه دانه قهوه قابل مصرف است . طعم ومزه ی تلخ قهوه با میزان و چگونگی سرخ شدن دانه ها رابطه مستقیم دارد . در گذر زمان ، سرخ کردن قهوه با ابزار و روش های مختلفی انجام شده است . در ابتدا ، برای سرخ کردن دانه های قهوه از سرخ کن های تابه ای استفاده می شد.

اما به مرور زمان متوجه متوجه شدند کخ سرخ کردن قهوه در این تابه ها موجب می شود تا دانه ها به طور یکنواخت سرخ نشود و عمل سرخ کردن نیاز به حرکت و تکان مداوم دارد و این دلیلی برای ساختن سرخ کن های استوانه ای شد . پیشرفت در عمل سرخ نمودن قهوه در قرن 18م ادامه یافت و موجب تغییرات مهم دیگری در این زمینه شد .

استفاده از ذغال چوب و ذغال سنگ و گاز

استفاده از ذغال چوب و ذغال سنگ و گاز در قرن های 18 و 19 میلادی متدواب بوده است . بعدها نیروی برق آمد و باعث تحول شگرفی در سرخ کن ها شد . بدیهی است که یکی از این تحولات در منبع حرارت بود .

نیروی برق ، نه تنها موجب کاهش سطح نیاز به نیروی کار شد ، بلکه عملکرد ظرف استوانه ای شکل را نیز افزایش داد .

گرچه ظرف استوانه ای شکل ویتوریا با استفاده از نیروی برق ، می چرخید اما برای گرم کردن ظرف سرخ کننده ، از زغال سنگ استفاده می شد . بعدها در این دستگاها به جای مخزن آهنی ، از مخزن استیل استفاده می شد که محکم تر ، تمیز تر و گران تر بود . اما با توجه به هزینه ای که نیروی حرارتی دارد . سرخ نمودن حجمی وسیع تر ، با استفاده از همان مقدار انرژی ارزان تر شد .


گاه آنلاین قهوه جی قهوه ,استفاده ,دانه ,نیروی ,ذغال ,موجب ,کردن قهوه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

TAEKWONDO علم آموزی اینجا همه چی هست مدرسه سایبری فلفل Fitnessofficial دانلود سرا دبیرستانی ها ارزانی